Het is best moeilijk om deze behandeling uit te schrijven want nog geen enkele keer is het voorgekomen dat deze behandeling het zelfde verloopt. Iedereen is uniek! Dat vergt een unieke aanpak. Wat ik wel kan vertellen is dat deze behandeling gaat om verbinding. Verbinding met mij maar vooral de verbinding met jezelf. Ik reis met je mee, ik beantwoord vragen, ik stel mn hart open, spreek uit ervaring en deel inzichten en informatie die ik ontvang vanuit de energie. 


Be Your True Self transformatie behandeling

Duur : 180 minuten

  • NEI uitlezing en loskoppelen van gestagneerde energie in de organen, Intuïtieve kaartlegging en afstemming op jouw systeem.
  • Uitgebreid verbindingsgesprek onder het genot van een kopje cacao voor diepe inzichten.
  • Gezichtsreiniging met reinigingsmelk van dr Hauschka gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage inclusief nek en schouders.
  • Gua Sha behandeling om specifieke meridianen en energiecentra in het gezicht en voeten te stimuleren om de natuurlijke flow van energie door het lichaam te herstellen.
  • Geniet van een natuurlijk scrub masker terwijl ik zorgvuldig de kristallen plaats, de chakras balanceer en de klankschalen zachtjes aansla voor een cellulaire douche.

Deze transformatie behandeling resulteert in een gevoel van welzijn en vitaliteit. De behandeling is een verfijnde kunstvorm waarbij jouw gezicht dient als een spiegel van jouw innerlijke wereld, en waarin ik jou begeleid om in contact te komen met jouw ware essentie en stralende zelf.

Ik nodig je uit om jezelf onder te dompelen in een ervaring die niet alleen je huid, maar ook je ziel zal koesteren. Deze transformatie behandeling is een uitnodiging om diep adem te halen en je te laten meevoeren op een reis van herstel en harmonie.

Ontsnap aan de drukte van het dagelijks leven en laat je meevoeren door de serene klanken van klankschalen terwijl ik zachte, maar krachtige massagetechnieken toepas die je gelaatstrekken doen ontspannen en revitaliseren. De edelstenen worden zorgvuldig over je gezichtshuid geleid om de energiestromen te balanceren en de natuurlijke schoonheid naar voren te brengen.

Bj mij sta je centraal, omarmd door de zachtheid van natuurlijke huidverzorgingsproducten die je teint doen opbloeien en je een jeugdige uitstraling schenken. Maar ik ga verder dan alleen het uiterlijke. Ik kijk naar de heelheid van wie je bent.