Met liefde verzorg ik deze holistische combinatiebehandeling om zowel de geest als het lichaam te revitaliseren door de synergetische toepassing van drie therapieën: Gua Sha Facial met Crystal & Sound Healing.

Alvorens jouw fysieke aanwezigheid stem ik af op jouw energetisch lichaam en maak ik verbinding met het kristallen grid van de aarde. Ik trek een kaart met een boodschap speciaal voor jou!

Crystal healing

Ik start de sessie graag met Crystal Healing, waarbij zorgvuldig geselecteerde kristallen op of rond het lichaam worden geplaatst om de energiestromen te harmoniseren en te balanceren. Deze fase richt zich op het opheffen van energetische blokkades en het bevorderen van diepe ontspanning. Elk kristal heeft zijn eigen helende eigenschappen en wordt geplaatst naar persoonlijke behoeften.

Gua Sha Facial

Vervolgens richt ik mijn aandacht op jouw gezicht met een Gua Sha-behandeling, waarbij ik jouw gezicht reinig en daarna een gladde jade of rozenkwarts steen gebruik om de huid zachtjes te masseren en te schrapen. Deze eeuwenoude techniek stimuleert de bloedcirculatie, vermindert zwelling en bevordert de natuurlijke ontgifting. Het resultaat is een heldere, verstevigde en verjongde huid. 

Sound Healing

Ik sluit de sessie af met Sound Healing, waarbij ik helende geluidstrillingen van Tibetaanse en kristallen klankschalen gebruik om het lichaam te baden in een rustgevende klankbad. Deze geluidsfrequenties werken op cellulair niveau om stress te verminderen, het zenuwstelsel te ontspannen en een staat van diepe meditatieve rust te bevorderen.

Met een combinatiebehandeling kunnen we nauwkeurig vaststellen waar en wanneer herhaling nodig is om de voordelen van de behandeling te verdiepen en een duurzaam welzijn te bevorderen. Samen zullen we werken aan een aanhoudende verbetering van je fysieke, emotionele en spirituele balans.

Waarom een combinatie treatment?

Tijdens deze geïntegreerde behandeling werk ik eraan om jouw totale systeem in evenwicht te brengen. Je geest wordt gekalmeerd, waardoor overmatig denken en piekeren verminderen. Met behulp van specifieke drukpunten in het gezicht stimuleer ik de corresponderende organen en hef ik energieblokkades op, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Gedurende de Gua Sha facial wordt er een connectie gemaakt met het kristallen grid. Ik stem mij af op de energiestromen in jouw lichaam en identificeer waar extra energetische zorg nodig is. Tijdens deze fase kan het voorkomen dat je beelden of boodschappen ontvangt van de kristallen feeën, die inzicht en begeleiding bieden.

De sound healing werkt als een reinigende douche voor jouw cellen. We spoelen alle opgebouwde spanningen en negativiteit weg met de trillingen die teruggaan naar de oorsprong van het geluid. Deze trillingen bevorderen een diepe staat van ontspanning en heling, waarbij je lichaam en geest worden verfrist en vernieuwd.

Deze unieke ervaring die gericht is op het bevorderen van innerlijke rust, emotionele helderheid en een revitaliserende huid, terwijl het ook een gevoel van welzijn en evenwicht in het hele lichaam bevordert.

Duur & uitwisseling

  1. Duur 60 min
  2. Combinatie treatment € 111
  3. Via de knop afspraak maken stuur je mij een bericht. Vermeld hierbij om welke behandeling het gaat.
  4. Wil je alvast wat meer over jezelf vertellen stuur mij dan jouw naamgeboortedatum, tijd en plaats. Aan de hand van deze informatie kan ik jouw blauwdruk mee nemen in de sessie.
  5. Je kunt contact of per betaalverzoek betalen.

Wil je graag alvast betalen? Dat kan! Vergeet niet via de app je afspraak te maken.