De vertrouwde pijlers van mijn bestaan waren ineens verdwenen; mijn werkelijkheid had een totaal andere vorm aangenomen. Na een periode waarin ik op de automatische piloot leefde en van alles moest regelen, belandde ik in een intens proces van diepe rouw en verwerking.

 

Mijn persoonlijke innerlijke reis, nam aanvang in 2019, nadat ik plotseling verlamd raakte aan de rechterkant van mijn gezicht tijdens m’n vliegreis naar Afrika. Ik werd geconfronteerd met nieuwe lagen van mijn innerlijke wereld.

 

Het was in datzelfde jaar, 2019, dat bij mij de ziekte van Graves werd vastgesteld, een auto-immuunziekte van de schildklier. In deze turbulente tijd leidde mijn hogere zelf mij naar de wereld van kristallen. Hun trillingen voelde ik tot in mijn kern en ze boden mij ondersteuning om mijn energetische frequentie te handhaven, wat mij hielp mijn gezondheidswaarden te stabiliseren.

 

Diep geraakt door de kracht van deze kristallen, besloot ik me verder te verdiepen in hun geheimen van ons zijn en zo werd mijn online winkel 'Ancient Wisdom' geboren. Hier verkoop ik met liefde samengestelde boxen, gevuld met krachtige energieën. Mijn assortiment heb ik inmiddels uitgebreid met diverse energetische producten, als getuigen van mijn reis en als bronnen van heling voor anderen.

 

Mijn ontdekkingsreis door de wereld van energetische producten was slechts het begin. Spoedig belandde ik in een stroomversnelling van leerprocessen die mijn bewustzijn openden; ik voelde intenser, zag meer en begreep dieper. Tijdens een gesprek met mijn zoon over het zien van aura's - de kleuren die mensen omringen - bevestigde zijn directe 'ja!' mijn overtuiging dat kinderen veel nauwer verbonden zijn met de oorsprong van het bestaan. Hun puurheid en ongeconditioneerde aard stellen hen in staat vanuit hun ware zelf te leven, terwijl velen van ons door onze aangeleerde patronen verder verwijderd raken van ons authentieke zijn.

 

Deze nieuwe inzichten openden deuren voor mij om energiewerkshops te geven op scholen. Tijdens de 'Week van het Pesten' kreeg ik de kans uit te leggen dat alles energie is: elk woord, elke gedachte, elke actie - het blijft allemaal om ons heen hangen. Ik leerde de kinderen hoe ze energievelden konden waarnemen en interpreteren. Een bijzonder experiment vond plaats in de klas waar we elke ochtend met een rozenkwarts steen een liefdevolle intentie uitzonden om de energie in de klas positief te beïnvloeden. De resultaten waren verbluffend; de kinderen werden als magneten naar de kristallen toegetrokken, aangetrokken door de serene kracht.

 

Deze ervaringen hebben een stevig fundament gelegd voor mijn pad als energetisch werker. Wat een voorrecht om deze waardevolle kennis en prachtige energie te mogen delen, en daarmee een zaadje te planten voor een bewustere en liefdevollere toekomst.

 

Gedreven door de aantrekkingskracht naar meer kennis en zelfontplooiing heb ik na tien intensieve coachingsessies mijn certificaat als psychic behaald. Mijn zoektocht naar diepgang zette zich voort met een cursus voor spiritueel coach, waarin ik leerde om de verborgen dimensies van het bestaan te verkennen. Ik verdiepte me verder in de helende krachten van kristallen door me te bekwamen als kristal healer, waarbij de resonantie van de aardse mineralen als een spiegel voor de ziel fungeerde. Daarnaast ontdekte ik de harmoniserende trillingen van klankschalen, en mag ik mezelf klankschaal werker noemen, die de subtiele klankgolven gebruikt voor het balanceren van de energie in het lichaam.

 

Het was tijdens een inspirerende DNA uitlezing dat ik in contact kwam met een bijzondere vrouw, genaamd; Heidy van Melis, die niet alleen mijn vriendin en zus werd, maar ook mijn spirealistische gids. Ze las mij feilloos uit, hielp me blokkades op te heffen en activeerde mijn verborgen gaven. Met een overvloed aan wijsheid deelde ze haar kennis met liefde, en opende ze een wereld van mogelijkheden voor mij.

 

In de wereld van bewustzijnswerk is elke leraar ook een leerling, en het is door de begeleiding van een mentor dat ik zelf kon groeien en mijn pad als leraar kon bewandelen. Deze speciale vrouw leerde mij de geheimen van alchemie, waarbij we bloemen en kruiden samenbrachten tot een magische mix voor cacao. Ze introduceerde me aan mijn innerlijke draken en leerde me hoe ik verschillende dimensies kon betreden. Ze onthulde de diepe waarheden van tijd en de essentie van ons bestaan.

 

Met haar begeleiding ontdekte ik nieuwe aspecten van mezelf en de wereld om me heen. Haar lessen hebben mijn spirituele groei verrijkt en mijn begrip van het universum verdiept. Ik ben haar eeuwig dankbaar voor haar wijze woorden en de transformatie die ze in mijn leven heeft teweeggebracht.

 

Niet een, maar twee verschillende cursussen als guasha therapeut hebben mijn vaardigheden verder aangescherpt. Guasha, een oude oosterse techniek waarbij de huid geschraapt wordt om de doorstroom van chi of levensenergie te verbeteren, heeft mijn begrip van het lichaam als energieveld verder versterkt.

 

De verzamelde theoretische kennis combineer ik naadloos met de ervaringen uit mijn eigen leven en de inzichten verkregen vanuit de bron. In mijn behandelingen neem ik mee wat resoneert met zowel mijzelf als met de persoon die ik behandel. Mijn hogere zelf leidt mij, waarbij ik de boodschappen ontvang die essentieel zijn om anderen energetisch bij te staan. Na jaren van toegewijd werken achter de schermen, is het nu tijd om mijn expertise te delen in een meer zichtbare setting.

 

Met trots kondig ik aan dat vanaf juni mijn fysieke praktijk 'Ancient Wisdom - Become Your True Self' haar deuren opent. Hier zal ik mijn passie voor energetisch werk voortzetten en anderen helpen hun ware zelf te vinden en te omarmen door middel van de wijsheid en technieken die ik in de loop der jaren heb verworven.

WELKOM OP MIJN FREQUENTIE 🤍

Mijn naam Nyaki betekent bezige bij.
Bijen werken intensief samen, creëren abundance en transformeren nectar tot golden liquid. Bloemen en bijen kunnen niet zonder elkaar. Ze zijn verbonden. Laat de bij haar natuurlijke proces volgen en zij zal doen waarvoor ze gemaakt is. 


Dat is precies wat ik nu doe! Bij m'n ware zelf blijven door te verbinden met jou! Abundance creëren en energetische ondersteuning bieden aan jouw transformatie proces!
Van nectar tot golden liguid.