Human design art & chart

Laat jouw unieke blauwdruk designen en druk deze af op canvas/schilderij voor aan de muur, vereeuwig jouw human design als tattoo of creeer jouw one of kind sieraad? 


Know yourself

Het Human Design System is de volgende generatie van zelfkennis. Een logisch systeem met praktische tools voor zelfontdekking en juiste besluitvorming. "De" gebruikshandleiding voor je leven.

Hoe je leven zich ontvouwt, hangt af van de beslissingen die je neemt. Elke beslissing is van cruciaal belang, neemt je mee langs een bepaald traject en vormt uiteindelijk de som van je leven. Een juiste beslissing houdt je op één lijn met je levenspad.

Maar hoe neem je een beslissing? Door te redeneren, de voor- en nadelen uit te werken en uiteindelijk tot een goed onderbouwde gok te komen? Mentaal redeneren is een ineffectief en onbetrouwbaar besluitvormingsproces dat vaker wel dan niet tot weerstand en spijtige keuzes leidt. Deze kennis onthult voor jou de meest natuurlijke manier om een ​​basis te leggen voor een leven zonder weerstand waarin beslissingen met zekerheid kunnen worden genomen.

Uw BodyGraph (grafiek) onthult eenvoudige technieken voor correcte besluitvorming en is ook een concrete kaart die een logische manier biedt om uw unieke en individuele aard te zien - een uiterst nauwkeurig hulpmiddel voor zelfkennis.