Dag mooie ziel,

Wij zijn Rigo en Nyaki, getrouwd, ouders van drie prachtige kinderen en samen verbonden in het hart. Rigo is chocolatier en werkt al meer dan 13 jaar in de biologische foodsector. Nyaki is energetisch werker, en spaceholder voor innerlijke transformatie en zielsbewustzijn.

Jaren geleden begonnen wij aan onze innerlijke reis, steeds opnieuw begeleid door de zachte kracht van Afrikaanse cacao.

In diepe verbondenheid met dit aarde medicijn én met elkaar, delen we deze magische werking met liefde met jou.

ANCIENT WISDOM CACAO

Onze Ancient Wisdom Cacao is meer dan cacao 💗 het is onze verbinding, onze zegel, onze signatuur van liefde en traditie.

Ze is puur, krachtig en komt van ver. Soms is ze er… en soms even niet.

Voel je welkom om contact op te nemen als ze uitverkocht is, dan laten we je weten welke andere varianten op dat moment door ons veld beschikbaar zijn.

✨ Sacred. Hand-gehakt. En gedeeld vanuit het hart van Ancient Wisdom.

Proef het veld


Wil je eerst voelen of deze cacao met jou of jouw ceremonieveld resoneert?

Bestel dan een ceremoniële proefzak van 40 gram voor €9 handmatig geactiveerd, met intentie bereid. Een zachte kennismaking met de kracht van high frequency cacao.

 

Actie:

Bij aankoop van 2 kg cacao ontvang je 10% korting ideaal voor grotere ceremonies of het creëren van voorraad.

 

Heb je vragen, of wil je graag één van de andere 9 cacaovarianten bestellen? Voel je vrij om persoonlijk contact met ons op te nemen.

Onze focus en ons hart liggen bij biologische Afrikaanse cacao.


Dosering:

Dagelijks kopje: ±15 gram

Ceremoniële dosis: ±40 gram

 

Wist je dat cacao:

boordevol antioxidanten zit

rijk is aan mineralen

de spieren ontspant

de hersenen stimuleert

het hart beschermt

De oorsprong van onze Cacao?

Van boon, naar liquor, naar flakes, naar het hart! Afrikaanse cacao - Sierra de Leone. Biologisch gecertificeerd cacao project van Afrikaanse boeren.

Hoe cacao bereiden?

Cacao brokjes zijn gemakkelijk in gebruikt. 

Grote brokken kun je laten smelten of in kleine stukjes breken met een stamper. 

Scoop, mix, blend and open you’re heart 💗


Wat heb je nodig?

- Een steelpan of melkschuimer.

- plantaardige melk of water

 

Bereiden van cacao!

- Voor dagelijks gebruik:

  • 1 eetlepel +/- 10 gram op 100/150ML

- Voor ceremonieel gebruik:

  • 40gr op +/- 400ML


Voel vooral wat voor jou resoneert.

De een houdt van een wat dikkere structuur. De andere van een luchtig kopje cacao. 

Wist je dat cacao?

 

  • Rijk is aan antioxidanten 
  • Vele mineralen bevat
  • Spieren ontspant 
  • Het brein stimuleert
  • Een beschermer is voor het hart 

Rauwe cacao is erg gezond. Het heeft een gunstig effect op je hart en vaatstelsel en kan de stress doen verminderen. Daarnaast is de rauwe cacao een goede bron van mineralen en antioxidanten en kent cacao in zijn rauwe vorm geen extra toevoegingen.

Cacao bevat veel flavanolen (waardoor cacao ook bitter smaakt), antioxidanten en werkt ontstekingsremmend. Het heeft een van de hoogste ORAC-scores, die wordt gebruikt om het gehalte aan antioxidanten in voedsel te meten. Cacao beschermt ons hart en cardiovasculair systeem.