1. Luxe Gua Sha met Sound & Crystal healing. 

- Duur: 1 uur en 15 minuten
- Prijs:  €135

- Zomerdeal nu voor €111

Deze unieke behandeling brengt een diepe harmonie in lichaam en geest. Gua Sha stimuleert de specifieke meridianen en energiecentra in het gezicht en herstelt de natuurlijke flow van energie door het lichaam. De toevoeging van Crystal & Sound healing versterkt dit proces en resulteert in een gevoel van welzijn en vitaliteit. Deze natuurlijke verjongingsbehandeling is een verfijnde kunstvorm waarbij jouw gezicht dient als een spiegel van jouw innerlijke wereld. Laat je meevoeren naar een diepe staat van ontspanning en innerlijke balans. Meer weten over Gua Sha? Scroll verder.

2. Luxe Gua Sha treatment met Nei.
- Duur: 1 uur 30 min 
- Prijs: € 162

- Zomerdeal nu voor € 145

Een unieke samengestelde behandeling waarbij de Gua Sha facial met Crystal & Sound healing wordt gecombineerd met de helende technieken van NEI. Deze combinatie brengt een diepe harmonie in lichaam en geest, waarbij het denken (neuro) en voelen (emotie) weer in balans komen. NEI richt zich op het achterhalen van de emotionele oorzaak van jouw lichamelijke klachten en patronen, waardoor we kijken naar de dieper liggende oorzaak in plaats van enkel het symptoom. Laat je leiden naar een diepe staat van ontspanning, innerlijke balans en heling. 


Wat is Gua Sha

De natuurlijke facelift! `De Gum voor rimpels en fijne lijntjes! Maar dat is niet alles....

Gua Sha betekent letterlijk: "schrapen" van "ziekten door gestagneerde energie". Guasha massage is een traditionele Chinese schraap methode die al meer dan tweeduizend jaar oud is en in veel Aziatische landen toegepast wordt. Bij deze massage maak ik gebruik van een edelsteen schraper. Meestal de rozenkwarts vanwege haar fijne, zachte en liefdevolle energie, maar de bergkristal of Amethist steen werken ook zeer fijn in de energie.

Of het nu gaat om diepe ontspanning, de druk van het hoofd halen, het definiëren van contouren, het stimuleren van de doorbloeding of het verminderen van lijntjes: de Gua Sha heeft een magische werking.

wat kun je verwachten?

Mijn professionele Gua Sha behandeling.

Stap 1: Gezichtsreiniging

Ik begin de behandeling met het reinigen van jouw gezicht in combinatie met subtiele aanrakingen.

Bij de luxe Gua Sha Crystal & Sound stem ik mij af op jouw energetisch lichaam en leg een Crystal grid onder de massage bank. Deze verbind ik met het kristallen grid van de aarde voor een optimale activatie van jouw energie systeem. Je ontvangt precies dat wat jij nu nodig hebt.

Stap 2: Openen van de poriën 

Door het plaatsen van een verwarmde handdoek of compressen open ik de poriën van de huid. zo wordt de huid letterlijk klaar gestoomd voor de opname van de voedende oliën.

Stap 3: Gezichtsmassage

Daarna gebruik ik een natuurlijk geperste olie bestaande uit oa: roos, amandel en cacao voor een verfijnde massage van het gezicht (bij de standaard en de luxe versie worden ook de nek, hals en schouders mee genomen) waarbij ik door liefdevolle aanrakingen de meridianen activeer die verbonden zijn met de organen.

Stap 4: Bindweefsel en acupressuur

Ik maak gebruik van drukpunten en massagetechnieken, waarbij ik als energetisch werker fungeer als facilitator van de helende energie vanuit de bron.

Stap 5: Start Gua Sha behandeling

Vervolgens start ik met de de Gua Sha schraper. Door herhaaldelijk over bepaalde gezichtspunten te schrapen wordt de doorbloeding gestimuleerd en kan gestagneerde energie weer vrij stromen.

Note: Door deze behandeling regelmatig (elke 4-6 weken) te herhalen wordt de elasticiteit van de huid hersteld en noemen we het ook wel een verjongingsbehandeling.

Stap 6: Organic gezichtsmasker

Na de Gua Sha gebruik ik een heerlijk organisch biologisch masker voor een diepe voedende integratie in de poriën.

Bij de luxe qua sha behandeling, plaats ik tijdens het intrekken van het masker klankschalen op en rondom het lichaam voor een diepe innerlijke reis. Waar nodig plaats ik kristallen op specifieke punten.

Stap 7: Afsluiting behandeling.

Ik verwijder het masker opnieuw met een warmte doek of compressen. Daarna masseer ik het gezicht in met een natuurlijke rozenolie en sluit ik de behandeling af met een natuurlijke dagcrème.

Bij de luxe qua sha behandeling Crystal & Sound healing met Nei, stem ik mij vooraf jouw fysieke aanwezigheid af op jouw energetisch lichaam en lees vastgezette emotionele blokkades uit. Hierdoor krijg je een duidelijk beeld van waarom en waar deze blokkades zich bevinden. Deze koppel ik los en werk ik verder uit tijdens de gezichtsbehandeling.

Guasha Massage kan worden geïntegreerd in een ontspanningsmassage, maar is van oorsprong bedoeld om klachten weg te nemen.

Doel van de behandeling is:

Je energiesysteem opnieuw in beweging brengen. Een massage kan dus effect hebben op verschillende niveaus. De één voelt lichamelijke verlichting of ontspanning, bij een ander komen emoties omhoog. Een veelgehoorde ervaring is een betere energie doorstroming en een positieve invloed op chronische klachten.


Basis, standaard en luxe Gua Sha behandelingen

1. Basis Gua Sha gezichtsbehandeling
- Duur: 35 minuten
- Prijs: €66 

- Zomerdeal nu voor €52

 • Gezichtsmassage met natuurlijk geperste olie gevolgd door een basis Gua Sha behandeling. met natuurlijk geperste olie bestaande uit oa: roos, amandel en cacao gevolgd door een basis Gua Sha behandeling.

2. Standaard Gua Sha gezichtsbehandeling 
- Duur: 50 minuten 
- Prijs: €90

- Zomerdeal nu voor €78

 • Gezichtsreiniging met reinigingsmelk van dr Hauschka om de huid te zuiveren, gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage met natuurlijk geperste oliën. Start Gua Sha behandeling.
 • Geniet van een natuurlijk scrub masker van sound of divine terwijl ik nek en schouders masseer.

3. Luxe Gua Sha met Sound & Crystal healing. 

- Duur: 1 uur en 20 minuten
- Prijs:  €135

- Zomerdeal nu voor €111

 • Gezichtsreiniging met reinigingsmelk van de Hauschka gevolgd door een ontspannende gezichtsmassage inclusief nek en schouders.
 • Start Gua Sha behandeling.
 • Geniet van een natuurlijk scrub masker terwijl ik de kristallen plaats, de chakras balanceer en de klankschalen zachtjes aansla voor een cellulaire douche.

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Het betekent dat het denken, dus het begrijpen (neuro) en het voelen (emotie) weer in balans komen. NEI richt zich op het achterhalen van de emotionele oorzaak van jouw lichamelijke klachten en/of patronen en kijkt dus naar de dieper liggende oorzaak in plaats van het symptoom.

Vraag jij je wel eens af wat de verborgen boodschappen zijn achter de ongemakken van je emoties en organen, zoalsbijvoorbeeld de 'boodschap van je hoofdpijn, irritaties, patronen, overgewicht of autoimuun ziekte?

Pas wanneer je de kern van een probleem aanpakt, kan er ook daadwerkelijk iets structureel veranderen en transformeren!

Behandelingen Gua Sha & Nei

1. Standaard Gua Sha met NEI
- Duur: 1 uur 15 min
- Prijs: € 144

- Zomerdeal nu voor € 130

2. Luxe Gua Sha treatment met Nei.
- Duur: 1 uur 30 min 
- Prijs: € 162

- Zomerdeal nu voor € 145


Sessie NEI uitlezing 

1. NEI korte uitlezing 

- Afstand sessie (1 vraag)

- Duur: 45min
- Prijs: € 70

2. NEI behandeling (ook mogelijk op afstand)
- Duur: 1 uur 20 min
- Prijs: € 150


Transformatie Behandeling

1. Be your true self transformatiepakket
- Duur: 3 uur 
- Prijs: € 324

- Zomerdeal € 270

Een transformatie behandeling is een behandeling met een hart tot hart gesprek. 


Klankschaal therapie

Klankschaal massage

- Duur: 40 minuten

- Prijs: € 50

Een klankschaal- ontspanningsmassage is een helende massage die diepe ontspanning biedt aan het lichaam. Klankschalen werken van nature harmoniserend en zuiverend. De klank en trilling van klankschalen hebben een diepgaande invloed op je lichaam en kunnen de eigen trilling en frequentie van het lichaam herstellen, waardoor lichamelijke en geestelijke problemen kunnen worden opgelost.


Crystal & Chakra healing

- Duur: 45 minuten

- Prijs: € 60

We bevinden ons voortdurend in verschillende energievelden. Energie die niet van onszelf is, kan ongemerkt blijven hangen. Elke gedachte, elk woord en elke actie is energie. Als je negatieve gedachten over jezelf hebt, als je vindt dat je dingen niet goed doet, als je angstig bent of je uitgeput voelt, kan dit te maken hebben met energetische blokkades die losgelaten mogen worden.

Laat de kracht van kristallen je leiden tijdens een helende sessie, gericht op:

- Het activeren van je zelfhelende vermogen
- Het kalmeren van je geest
- Het verminderen van stress
- Het stabiliseren van je emoties
- Het afvoeren van negatieve energie
- Het opladen van je energie systeem

Laat de magie van kristallen je helpen om je zelfhelende vermogen te activeren en in balans te komen, zodat je je energiek, positief en volledig in harmonie kunt voelen met jezelf en de wereld om je heen.

Kristal oplegging is heel fijn voor de volgende probleemgebieden:

 • Oren, neus, keel
 • Borst en longen
 • Spijsvertering
 • Grote darm, nieren
 • Voortplantingsorganen
 • Circulatie & Zenuwstelsel
 • Immuunsysteem
 • Botten en spieren
 • Stimuleren van fysieke energie.

Laat de energie van de kristallen je fysieke energie stimuleren en een gevoel van rust en balans brengen in je hele wezen.