Energetische behandeling met NEI

NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie.

Het betekent dat het denken, dus het begrijpen (neuro) en het voelen (emotie) weer in balans komen. NEI richt zich op het achterhalen van de emotionele oorzaak van jouw lichamelijke klachten en/of patronen en kijkt dus naar de dieper liggende oorzaak in plaats van het symptoom.

Verborgen boodschappen.

Vraag jij je wel eens af wat de verborgen boodschappen zijn achter de ongemakken van je emoties en organen, zoalsbijvoorbeeld de 'boodschap van je hoofdpijn, irritaties, patronen, overgewicht of autoimuun ziekte?

Pas wanneer je de kern van een probleem aanpakt, kan er ook daadwerkelijk iets structureel veranderen en transformeren!

Nei een effectieve methode.

NEI is een simpele, snelle én effectieve methode, waar geen lange praat sessies voor nodig zijn. Vaak wordt er na één sessie al duidelijk welke emoties of patronen de oorzaak zijn van bepaalde klachten. En dan als het INzicht er is kan je er wat mee! Een fantastische methode om (hardnekkige) klachten en patronen aan te gaan.

Herhaling van Nei

Hoewel NEI effectief is als een eenmalige behandeling en daardoor in korte tijd een wezenlijke verandering teweeg kan brengen, wil ik je graag uitleggen dat ons systeem te vergelijken is met een spinnenweb opgebouwd uit meerdere knopen. Zie de emotionele blokkade als een knoop in het web. Met een sessie kunnen we een hele lijn die verbonden is aan de eerste (diepste) knoop oplossen maar het is zeker aan te raden om een NEI sessie te herhalen om zo het web schoon te vegen. Ik geloof in het herhalen van sessies of het aangaan van een intensiever traject voor structurele gedragsveranderingen en/of traumaverwerking.

Met liefde verzorg ik deze holistische combinatie behandeling om zowel de geest als het lichaamte revitaliseren door de synergetische toepassing van de volgende energetische behandelingen / therapieën:

1. NEI intake/ korte uitlezing of herhaal sessie (kan online)
- Duur: 45min
- Prijs: € 70

Bij een korte uitlezing behandel ik een prioriteitsvraag, bijvoorbeeld:

  • Wat is de boodschap van mijn hoofdpijn?
  • Wat is de boodschap van mijn negatieve gedachten?
  • Wat is de boodschap van mijn overgewicht?

Ik stem af op jouw onderbewustzijn en kom uit op een specifieke emotie die ergens in het lichaam is vastgezet. Dit kan zijn dmv vorige generatie belasting of een emotie die gevoeld is in dit leven. Na de uitlezing koppelen we deze emotie met behulp van de biotensor los. Deze sessie kan op afstand worden gegeven. 

2. NEI uitlezing & Gua Sha transformatie combinatie
- Duur: 2 uur (eventuele uitloop van 30 min)
- Prijs: € 250 - Zomerdeal nu voor € 222

Deze transformatie combinatie is een samensmelting van Nei en een full Gua Sha treatment inclusief high cacao met magische bloemfusie voor een reis naar het hart.

Na het loskoppelen van de vastgezette emotie(s) begin ik met de liefdevolle energetische behandeling gericht op het gezicht en daarmee de poort naar de organen die gekoppeld zijn aan deze emotionele blokkades. Dit wordt ervaren als een hele fijne manier om de losgekoppelde energie te laten uitstromen. Ik maak gebruik van drukpunten en massagetechnieken, waarbij ik fungeer als facilitator van de helende energie vanuit de bron.

Ook maak ik gebruik van de helende kracht van kristallen, zorgvuldig geplaatst om de doorstroming van energie te bevorderen en tot slot breng ik de sessie naar een harmonische afsluiting met de zuivere resonantie van sound healing.