Crystal Healing - Chakra balance

Ervaar dan de kracht en zachtheid van een Crystal healing.

Voorafgaand de sessie drinken we samen een kopje cacao, thee of water. Ik verbind graag met jouw energieveld alvorens we samen het crystal grid activeren. Elke behandeling start met het in balans brengen en uitlijnen van jouw energie. Dit doe ik met mijn handen en de biotensor.

Ik open als het ware een zuil van licht om jouw te verbinden met het kristallen grid van de aarde. Een Crystal healing is een moment voor jezelf waarbij de edelstenen zorgvuldig geplaatst worden en ik waar nodig drukpunten (meridianen) aanstip.


Waarom een Crystal healing?

Kristallen en edelstenen hebben interactie met de energetische velden van het lichaam, ook wel bekend als vibratie-energie.

De ervaring en kennis laat zien dat Kristallen met hun unieke energetische vibraties in staat zijn om de energiestroom te herleiden en te herkanaliseren. Hierdoor helpen ze om geblokkeerde gebieden in het lichaam of in het energieveld, waar de energie vast is komen te zitten, vrij te maken. Door mijn ervaring en inzicht te gebruiken, pas ik deze kennis toe om het welzijn en de harmonie van mijn cliënten te bevorderen.

We bevinden ons voortdurend in verschillende energievelden. Energie die niet van onszelf is, kan ongemerkt blijven hangen. Elke gedachte, elk woord en elke actie is energie. Als je negatieve gedachten over jezelf hebt, als je vindt dat je dingen niet goed doet, als je angstig bent of je uitgeput voelt, kan dit te maken hebben met energetische blokkades die losgelaten mogen worden.


Waar is Crystal healing goed voor?

- Het activeren van je zelfhelende vermogen
- Het kalmeren van je geest
- Het verminderen van stress
- Het stabiliseren van je emoties
- Het afvoeren van negatieve energie
- Het opladen van je energie systeem

Laat de magie van kristallen je helpen om je zelfhelende vermogen te activeren en in balans te komen, zodat je je energiek, positief en volledig in harmonie kunt voelen met jezelf en de wereld om je heen.

 

Welke probleemgebieden hebben baat bij een Kristal oplegging?

  • Oren, neus, keel
  • Borst en longen
  • Spijsvertering
  • Grote darm, nieren
  • Voortplantingsorganen
  • Circulatie & Zenuwstelsel
  • Immuunsysteem
  • Botten en spieren
  • Stimuleren van fysieke energie.

Laat de energie van de kristallen je fysieke energie stimuleren en een gevoel van rust en balans brengen in je hele wezen.

Tip: Het is heerlijk om hier een combinatie treatment van te maken.