Ik werk met klankschaaltherapie, waarbij ik klankschalen gebruik om heling en ontspanning te bevorderen. Tijdens een sessie plaats ik de schalen op je lichaam of houd ik ze in de buurt en sla ik ze aan om een zachte, harmonieuze klank te creëren. Deze trillingen resoneren door je lichaam en worden vaak ervaren als rustgevend en helend. Ik gebruik klankschaaltherapie om stress te verminderen, de energiebalans te herstellen en een diepe staat van ontspanning te bereiken.

Terwijl de schalen zingen gebruik ik mijn handen om energie te sturen waarbij ik fungeer als facilitator van de helende energie vanuit de bron.

Wat is Sound Healing en waar is het goed voor?

Ontspanning

Geluid en zijn vibraties leiden tot ontspanning doordat ze niet alleen door onze oren worden waargenomen, maar ook effect hebben op elke cel in ons lichaam. Ongeacht of je erin gelooft. Klankschalen hebben een effect op iedereen. Dit komt doordat geluidsgolven goed worden doorgegeven door het water in ons lichaam. Hierdoor kunnen geluidstrillingen helpen bij het opheffen van innerlijke blokkades die zorgen voor onrust of lichamelijke ongemakken. Geluiden helpen ons om weer in contact te komen met onszelf, waardoor onze verbinding met onze emoties en intuïtie wordt vergroot. Dit zorgt voor meer mentale ruimte, helderheid van gedachten, verbeterde creativiteit en een toename van energie.

 

Oorsprong

Klankschalen, oorspronkelijk uit de Tibetaanse Himalaya, worden al meer dan 2500 jaar gebruikt voor meditatie en genezing in Azië. Deze antieke instrumenten, bekend om het creëren van het 'Om'-geluid, worden beschouwd als symbolen van de oorspronkelijke scheppingsklank.

 

Meditatie

Klankschalen hebben een ontspannend effect doordat ze harmonische boventonen produceren die alfagolven in de hersenen stimuleren. Dit zorgt voor een vertraagd denkproces en kan helpen bij het bereiken van een meditatieve staat.

 

Sessie of therapie?

Overweeg je een klankschalen sessie of therapie? Probeer het eens, vooral als je last hebt van stress of moeite hebt met ontspannen. De diepe ontspanning die het biedt, kan direct verlichting brengen. In oosterse tradities wordt geloofd dat gezondheid ontstaat wanneer elke cel en orgaan in harmonie resoneren. Een klankschalen sessie kan je helpen om zowel geestelijk als lichamelijk te ontspannen, waardoor het helende vermogen van je lichaam gestimuleerd wordt. Tijdens zo'n sessie kun je loslaten wat je bezighoudt en je gedachtestroom doorbreken, waardoor je tot rust komt.

Sound healing

€ 50,00

Sound healing

€ 50,00

Wil je alvast betalen? Dat kan! Boek daarna jouw afspraak in via de app.

Let op! Kies je combinatie is de duur van de behandeling langer.