Hart tot Hart gesprek 

Een hart-tot-hart gesprek is een intieme ontmoeting waarin we samen de diepten van jouw ervaringen verkennen en je hart laten spreken. Geen zweverig gedoe, maar gewoon jouw realiteit die er toe doet. Hier kun je jezelf zijn en je verhaal delen in een veilige omgeving.

Ik laat mijn intuïtie de vrije loop en sta open om jouw energie door me heen te laten stromen. Door onze connectie kunnen inzichten naar boven komen en bewustzijn op het onbewuste worden geprojecteerd, waardoor heling en groei mogelijk worden. Je mag jezelf volledig openstellen en kwetsbaarheid tonen, wetende dat je hier veilig bent en gehoord wordt. 

Hart tot Hart gesprekken kunnen telefonisch, via video of via tekstberichten. Al naar gelang wat voor jou prettig voelt. Reserveer via de app. En boek jouw gesprek. 

Vaak blijft het niet bij een gesprek en geef ik opdrachten of tools mee die jou verder kunnen helpen. Beschouw mij als een liefdevolle gids die jouw frequentie verhoogt waardoor je op een andere tijdlijn arriveert. De tijdlijn van de beste versie van jezelf! 🤍