Cursus spirit bewustZIJN - verbind met je ware zelf.
Wat is spirit en wat is bewustzijn? Wat is onderbewust en hogerbewust, hoe werkt t? En wanneer verbind ik met wat? Deze cursus is ontworpen als grondbeginsel waarbij het ontwaken van bewustZIJN centraal staat.

Vanaf eind mei online! Pre order is mogelijk.

 

Online cursus "Spirit Bewustzijn - Inner Journey"!

Deze cursus is ontworpen om je te begeleiden op een innerlijke reis naar een dieper spiritueel bewustzijn en zelfontdekking. Tijdens deze cursus zul je leren hoe je contact kunt maken met je innerlijke zelf, je intuïtie kunt versterken en een dieper begrip kunt krijgen van je spirituele essentie.

De cursus heeft een duur van 3 maanden met elke twee weken een online video call. 

Gedurende de cursus zul je verschillende technieken en oefeningen leren die je kunnen helpen om blokkades los te laten, je energie in balans te brengen en meer in verbinding te komen met je hogere zelf. Deze oefeningen kosten tijd. Daarom is een commitment met jezelf de eerste stap!

Ook leer je het verschil tussen onderbewustzijn, onbewust, hogerbewustzijn en de ziel. Het is belangrijk om te begrijpen hoe jouw eigen systeem werkt. 

 

PRACTICE:

Door middel van meditaties, visualisaties en reflectieoefeningen zul je stap voor stap de weg naar innerlijke groei en spirituele ontwikkeling bewandelen.

 

Of je nu net begint aan je spirituele pad of al enige ervaring hebt, deze cursus biedt een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jouw spirituele reis kunt verkennen en verdiepen.

Bereid je voor op een transformerende innerlijke reis en ontdek de kracht die jij van nature bent.