Welkom lieverd.

Wil je weten wat je kan verwachten van een persoonlijke cacao experience?

Bij een intieme cacao experience, creëren we een ruimte van liefde en verbinding. We ervaren de helende kracht van cacao. Ik reis met jou mee naar de diepte in jezelf, innerlijke rust en inzichten.

Wat voel je?

Het drinken van een ceremoniële dosis cacao kan een unieke en transformerende ervaring zijn, die zowel fysiek als emotioneel voelbaar is. Hier is een beschrijving van hoe het kan voelen om een ceremoniële dosis cacao te drinken:

1. Warmte en troost: Bij het drinken van cacao kan je meteen een gevoel van warmte en troost ervaren. De warme vloeistof stroomt door je keel en verspreidt zich in je lichaam, waardoor je een gevoel van ontspanning en geborgenheid krijgt.

2. Hartopening: Cacao staat bekend om zijn vermogen om het hart te openen en liefdevolle energie te stimuleren. Na het drinken van cacao kan je een gevoel van liefde, verbondenheid en mededogen ervaren, zowel naar jezelf als naar anderen.

3. Verhoogde alertheid: Cacao bevat theobromine, een stof die de alertheid en focus kan verhogen. Na het drinken van cacao kan je merken dat je geest helderder is en je meer aanwezig voelt in het moment.

4. Emotionele ontlading: Cacao staat erom bekend emoties los te maken en dieper liggende gevoelens naar de oppervlakte te brengen. Tijdens een ceremonie kan het drinken van cacao emoties zoals verdriet, vreugde, angst of zelfs dankbaarheid naar boven brengen, waardoor er ruimte is voor heling en transformatie.

5. Verbondenheid met jezelf en anderen: Na het drinken van cacao kan je een gevoel van verbondenheid ervaren, zowel met je eigen innerlijke zelf als met de mensen om je heen. Dit kan leiden tot diepere inzichten, reflecties en een gevoel van eenheid.

Kortom, het drinken van een ceremoniële dosis cacao kan een unieke en krachtige ervaring zijn die je dieper in contact brengt met jezelf, je emoties en de wereld om je heen. Het kan een reis van heling, groei en bewustzijn zijn die

Deze unieke ervaring wacht op jou! Ben je er klaar voor?