Combinatie treatment met NEI

Voordat we de reis naar binnen beginnen, bekijk ik jouw blauwdruk dmv human design, gebruik ik de inzichtelijke kracht van kaartlegging om af te stemmen op je onderbewustzijn, geholpen door de nauwkeurige begeleiding van de biotensor om zo blokkades op te sporen en op te lossen. 

Samen verkennen we deze vraagstukken en ontrafelen we de achterliggende emotionele blokkades die zich nestelen in je cellulaire systeem.

Zodra deze blokkades zijn geïdentificeerd, zetten we de stap naar bevrijding. Met mijn toegewijde aanpak, koppelen we de connectie die deze blokkades hebben met je fysieke welzijn los.

Na het loskoppelen van de vastgezette emotie(s) begin ik met de liefdevolle energetische behandeling gericht op het gezicht en daarmee de poort naar de organen die gekoppeld zijn aan deze emotionele blokkades.

Ik maak gebruik van de helende kracht van kristallen, zorgvuldig geplaatst om de doorstroming van energie te bevorderen en tot slot breng ik de sessie naar een harmonische afsluiting met de zuivere resonantie van sound healing.

Neem de stap naar zelfinzicht en laat mij je leiden naar een staat van diepe ontspanning en vernieuwing to bee your true self.

  • Uitwisseling €222
  • Duur behandeling 120 min - waarvan 30min voorafgaand jouw fysieke aanwezigheid

Waarom een combinatie treatment?

Tijdens deze geïntegreerde behandeling werk ik eraan om jouw totale systeem in evenwicht te brengen. Je geest wordt gekalmeerd, waardoor overmatig denken en piekeren verminderen. Met behulp van specifieke drukpunten in het gezicht stimuleer ik de corresponderende organen en hef ik energieblokkades op, zodat de energie weer vrij door je lichaam kan stromen.

Gedurende de Gua Sha facial wordt er een connectie gemaakt met het kristallen grid. Ik stem mij af op de energiestromen in jouw lichaam en identificeer waar extra energetische zorg nodig is. Tijdens deze fase kan het voorkomen dat je beelden of boodschappen ontvangt van de kristallen feeën, die inzicht en begeleiding bieden.

De sound healing werkt als een reinigende douche voor jouw cellen. We spoelen alle opgebouwde spanningen en negativiteit weg met de trillingen die teruggaan naar de oorsprong van het geluid. Deze trillingen bevorderen een diepe staat van ontspanning en heling, waarbij je lichaam en geest worden verfrist en vernieuwd.

Deze unieke ervaring die gericht is op het bevorderen van innerlijke rust, emotionele helderheid en een revitaliserende huid, terwijl het ook een gevoel van welzijn en evenwicht in het hele lichaam bevordert.

Wil je graag alvast betalen? Dat kan! Vergeet niet via de app je afspraak te maken.